Cat B

Farfetch


Project highlights

  • 3 level feature staircase
  • Early comms room
  • Fast-track programme

Project stats

  • Client
    Farfetch
  • Location
    The Bower, London
  • Sector
    Retail
  • Duration
    12 Weeks
  • Square Ft.
    18,000
  • Project Manager
    Hush PMC
  • Designer
    Studiofibre

Based in the vibrant and newly refurbished ‘Bower’ on Old Street, we delivered a fit out to Cat B over three floors for Farfetch, the leading global technology platform for the luxury fashion industry.

The 12-week programme comprised of new meeting rooms, tea points, comms rooms, feature A/V walls and floor finishes throughout the office space. The MEP works involved in this project consisted of new data cabling, A/V installation, small power works, VRV systems in meeting rooms, FCU unit relocations, and lighting and plumbing to the tea points.
Due to early client possession, we fast-tracked our comms room programme and included a sprinkler pre-action system, which not only required efficiency but strong coordination between teams.
Central to the work, however, was the feature staircase connecting all of the three floors, allowing seamless movement between the different working areas.
Strong collaboration between teams meant that despite the challenging time scales, we delivered a highly unique space to a very pleased client.